Тъжна гледка във Варна.Новозасадените дървета на булевард Сливница във Варна умират от

...
Тъжна гледка във Варна.Новозасадените дървета на булевард Сливница във Варна умират от
Коментари Харесай

Новозасадените дървета на булевард Сливница във Варна умират от липса на вода

Тъжна панорама във Варна.

" Новозасадените дървета на бул. " Сливница " във Варна умират от липса на вода. ", написа жител в " Забелязано във Варна ".

Изсипват се доста забавни мнения.

Някои хокат хората, които единствено снимат, други считат, че има някаква скица.

Ето част от тях:

" Поливайте толкоз хора живеете там. Егати стиснатите "

" Искам всички дето апелирате за поливане, уикенда с по една лопата две баки асфалт мятайте улиците, дупки, тротоари всичко!!!Там дето няма плочки или са счупени купувате и сменяте или полагате!!!

" Ако всеки, който живее в блока насреща полива по едно, няма да умират. Може и ние да се мръднем малко, с цел да ни е красиво и прелестно, а освен да мрънкаме и да качваме по групите кой какво не е приключил. "

" Навсякъде е по този начин засадиха ги и толкоз никакво поливане следващата наша компания за асимилиране на средства. "

" Тук огромните, захванали се с мощни, дълбоки корени дървета и с великодушна корона се унищожават, а се засаждат фиданки (за стотици лв. бройката), чв да изсъхнат и да се изпишат след това нови за следващо засаждане... Впрочем на сходни места, при тези почви, поддръжка и нагряване могат да пребъдат единствено устойчиви палми и пригодени към жеги хибридни дървета. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР